Welkom!
 

Volg ons ook op facebook. Je vindt er onder andere een aantal fotoreportages over ons viersterren charmehotel (infrastructuur, geschiedenis, ...), Stad Ieper en haar omgeving. We hebben al bijna zo'n 19.000 likes (en nog eens meer dan 9.000 op onze Franstalige facebook ), straks ook die van jou ?

   
Hostellerie Kemmelberg (veelal afgekort als HMK), 4-sterren panoramahotel met gastronomisch restaurant gelegen middenin een rustig en prachtig natuurpark op de top van Vlaanderen's hoogste heuvel "de Kemmelberg", is al sinds 1954 dé ideale uitvalsbasis om Vlaanderen te ontdekken: de historische steden Brugge, Gent en Rijsel, de Wereldoorlog I slagvelden rond Ieper en Poperinge, de musea in Cassel en het Louvres Lens, het kunstenfestival van Watou, de prachtige kust van Knokke (België) tot Le Touquet Paris-Plage (Frankrijk). Voor de kinderen (en de gehele familie) zijn er de pretparken van Bellewaerde, Plopsaland, Ice Mountain Adventure Park, het Boudewijn Sea Park, enzovoort.
 
Het boetiekhotel en haar dynamisch team kreeg al diverse onderscheidingen: een "Award of Excellence 2018" van Booking.com (8,5/10) en een "2018 Travellers' Choice" van Trip Advisor (HMK zit in de top 25 van de kleine hotels in België). Op 28 April 2015 ontving zij verder het internationale keurmerk "De Groene Sleutel" en op 22 Juni 2015 het kwaliteitslabel Q-label ("Quality Service"-label) van Westtoer. Deze laatste werd begin Juni 2018 nogmaals voor 3 jaren verlengd: 2018-2019-2020.

HMK's keukenteam onder leiding van Cédric Laxenaire brengt klassieke Franse gerechten met een hedendaagse toets. Producten van topkwaliteit uit eigen streek genieten hun voorkeur.

Wij organiseren Uw banketten (trouwfeest, communiefeest, ...), clubbijeenkomsten, bijeenkomsten van bedrijven (seminaries, productvoorstellingen, ...), enzovoort.  We beschikken hiervoor over diverse feestzalen / vergaderzalen.

Het hotel is 7 dagen op 7 open. Ons gastronomisch restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Bar en terrassen zijn open als het hotel open is, er is ook een speciale barkaart met kleine gerechten. Ook voor groepen wijken we graag af van onze normale sluitingsdagen. Contacteer ons dan wel vooraf.

Laatste update van de website: 8 December 2018.

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera