Nieuwsbrief

Geregeld sturen wij onze nieuwsbrief uit.  Wenst u deze ook te ontvangen ? Schrijf u in en u ontvangt automatisch onze nieuwsbrief.
7 December 2017 - 
5 jaar HMK - Kerst - Eindejaar
Beste HMK-gast & Sympathisanten,

Via deze nieuwsbrief willen wij U graag inlichten over een aantal wetenswaardigheden in verband met onze Hostellerie Kemmelberg. We proberen het aantal e-mails te beperken en daarom verloopt steeds meer van onze dagdagelijkse communicatie via het Facebook-platform. Wilt U dus frequenter op de hoogte te worden gehouden over het reilen en zeilen van HMK, ga dan regelmatig kijken op www.facebook.com/Kemmelberg (of www.facebook.com/MontKemmel voor onze Franstalige vrienden).

Eerst even vermelden dat er momenteel een actie loopt dat U 15% korting krijgt op de normale overnachtingsprijs voor nachten die U boekt tot 21 December. Aardig meegenomen.

Met Kerstdag zijn we open. We ontvangen op 25 December 2017 bij een uitgebreide Kerstlunch of Kerstdiner de internationale pianist Daniël Verstappen. Hij brengt er zowel stukken uit zijn eigen repertoire als stemmige kerstliederen. Wij hebben momenteel nog plaats voor deze lunch of diner. Meer informatie vindt U op onze website . Reserveren doet U het best via info@kemmelberg.be ofwel telefonisch op 057/45.21.60 .

We gaan binnenkort ons bijzonder succesvol jaar 2017 afsluiten. We zijn blij met de resultaten: het aantal overnachtingen zal groter zijn dan zelfs in het topjaar 2014 (meer dan 3.500 kamernachten of 6.500 verblijfsnachten ). Jaarlijks ontvangen we zo'n 10.000 gasten. Dit jaar mochten we opnieuw diverse BV's maar ook bijvoorbeeld de Prime Minister of Ireland, diverse Ambassadeurs en zelfs HRH Princess Royal Anne bij ons verwelkomen. Voorwaar een eer. Op het vlak van onze infrastructuur is 2017 ook een bijzonder jaar geworden: er kwamen maar liefst 3 VIP kamers bij. In de afgelopen 5 jaar zijn we dus van 16 naar 23 kamers gegaan, dat is een stijging van tegen de 50%. In de zomer werd ook gestart met het inrichten van een extra seminariezaaltje (direct palend aan de grote), mét direct zicht op de Frans-Vlaamse vlakte. Dit wordt een troef voor de tientallen seminaries, workshops, meetings, enz. die bij ons jaarlijkse doorgaan. Het park rondom Hostellerie Kemmelberg kreeg in de zomer een zeer grondig onderhoud. Volgend jaar gaan we hiermee verder en richten we het park verder in.

Wat het eindejaarsfeest 2017 betreft: alhoewel reeds meer dan 70 personen zijn ingeschreven hebben we nog altijd wat goede plaatsen voor mensen die nog willen deelnemen. Meer informatie vindt U op onze website . Reserveren doet U het best via info@kemmelberg.be ofwel telefonisch op 057/45.21.60 .

Een blik op ons reservatieboek leert nu al dat 2018 een nog drukker jaar zal worden. Momenteel zijn er nu al voor bijna 700 nachten vooruit geboekt en we zijn nog  niet eens het einde van het jaar. Dat belooft dus. Wij raden aan iedereen aan, vooral grotere families en groepen, om tijdig te reserveren voor 2018. Contacteer ons indien U meer informatie nodig hebt. Weet ook dat U altijd rechtstreeks en zonder onze tussenkomst kamers kunt vastleggen door gebruik te maken van onze online boekingsmodule : gewoon data ingeven en het systeem toont U zowel de beschikbare kamers en, daaronder, de mogelijke arrangementen.

Iedereen welkom! 

Kristine & Philippe & het Hostellerie Kemmelberg team  

 

 

 

 

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera