Nieuwsbrief

Geregeld sturen wij onze nieuwsbrief uit.  Wenst u deze ook te ontvangen ? Schrijf u in en u ontvangt automatisch onze nieuwsbrief.
27 Mei 2018 - 
Brochure - Wellness Suite - GDPR
Beste HMK-gast & Sympathisanten,

Via deze nieuwsbrief willen wij U graag inlichten over een aantal wetenswaardigheden in verband met onze Hostellerie Kemmelberg. We proberen het aantal e-mails te beperken en daarom verloopt steeds meer van onze dagdagelijkse communicatie via het Facebook-platform. Wilt U dus frequenter op de hoogte te worden gehouden over het reilen en zeilen van HMK, ga dan regelmatig kijken op www.facebook.com/Kemmelberg (of www.facebook.com/MontKemmel voor onze Franstalige vrienden).

Onze nieuwe brochure over Hostellerie Kemmelberg **** is beschikbaar. U kunt hem hier raadplegen: http://kemmelberg.be/item.php?lang=NL&itemno=87_330 . Het is een verzameling van mooie foto's en informatie over de diverse types van kamers geworden.

We beschikken momenteel over 23 kamers. In totaal kunnen we zo'n 50-tal gasten herbergen. Eerder dit jaar ging onze totaal nieuwe Wellness VIP Kamer open. Het is meteen ook de eerste kamer die beschikbaar wordt gesteld op onze tuinverdieping: ze geeft dus onmiddellijk uit op onze aangelegde tuin en beschikt over een mooi terrasje. Deze grote VIP kamer beschikt over 3 grote delen: badkamer met duo jacuzzi (LED verlichting, lucht- en waterjets, bluetooth radio..., dubbele wastafel en stoomcabine, een slaapkamergedeelte met grote luxe boxspring en supergrote LED Internet TVmet ambilight (met Telenet digicorder met alle kanalen, inclusief de erotische) en een zitgedeelte met divan (om te bouwen tot 2 extra slaapplaatsen) en bureautje (met vaste hi-speed internetverbinding én sterk WiFi). Er is ook veelopbergruimte voorzien (lades onderaan de boxspring, twee grote design kasten, ...). Deze kamer is dus nu volop te boeken. Zie de foto's in bijlage. Contacteer ons indien U meer informatie nodig hebt. Weet ook dat U altijd rechtstreeks en zonder onze tussenkomst kamers kunt vastleggen door gebruik te maken van onze online boekingsmodule : gewoon data ingeven en het systeem toont U zowel de beschikbare kamers en, daaronder, de mogelijke arrangementen.

Het lopende jaar 2018 is een behoorlijk druk jaar. Momenteel zijn er nu al voor meer dan 2.000 nachten geboekt en we zijn nog  niet eens halverwege het jaar. In Mei 2018 hebben we zo'n 1.000-tal mensen te gast in ons gastronomische restaurant. Dat belooft voor de rest van 2018! Wij raden iedereen aan, vooral grotere families en groepen, om tijdig te reserveren. Contacteer ons indien U meer informatie over alle mogelijkheden bij ons nodig hebt. Weet ook dat U altijd rechtstreeks en zonder onze tussenkomst kamers kunt vastleggen door gebruik te maken van onze online boekingsmodule : gewoon data ingeven en het systeem toont U zowel de beschikbare kamers en, daaronder, de mogelijke arrangementen. U bent daar steeds zeker dat U de beste prijzen bekomt: U reserveert immers rechtstreeks bij ons. De goedkoopste formules zijn de arrangementen: daar boekt U én een kamer én het restaurant in één keer aan een gereduceerd tarief.

Ook nog eventjes wat informatie in verband met de Europese GDPR regelgeving waar wij als organisatie uiteraard ook moeten aan voldoen. U schreef zich expliciet in voor deze nieuwsbrief, dus hebt U al ooit Uw instemming gegeven om Uw ingebrachte gegevens (naam, e-mailadres, ...) door ons te laten bewaren. Goed nieuws daar: Uw gegevens zijn bij ons beveiligd opgeslagen, enkel ons management heeft er toegang toe en worden nooit aan derden bezorgd. U hebt uiteraard ook inzagerecht. Mocht U wensen dat Uw informatie wordt verwijderd, aarzel dan niet om ons te contacteren en ons te vragen de gegevens te verwijderen. U ontvangt dan ook uiteraard niet langer deze nieuwsbrief. 

Iedereen welkom! 

Kristine & Philippe & het Hostellerie Kemmelberg team 

Developed by DigitalMind | Powered by Exopera